Brugsforeningen for Grenaa og Omegn Lillegade 24

Denne gang er det et postkort fra Lillegade jeg viser.

Lillegade 24 blev opført i 1884 af skomager Ernst Nørlem, og frem til 1914 havde ejendommen flere forskellige ejere. I 1914 blev bygningen solgt til Brugsforeningen for Grenaa og Omegn, der var blevet oprettet i 1911 og hidtil havde boet til leje i et mindre lokale på hjørnet af Mogensgade og Nytorv.

På postkortet ses:
Bestyrelsen fotograferet foran brugsforeningen. Helt til venstre værten på “Land-mandshotellet” Chr. Rasmussen (kaldet Pind). Derefter fra venstre : Pakmester Mortensen, forretter Zacho Børresen, snedker P. Brandi, en lærling, Marie Nielsen (senere uddeler) , uddeler Johs. Nielsen, væver Chr. Jensen, pedel Søren Madsen, forretter Viggo Nielsen og landpostbud Chr. Pedersen.

I dag er det fagforeningen HK der har kontoer i lokalerne.

Brugsuddeler Nielsen og frue samt en lærling

Her ses bestyrelsen fotograferet indenfor i Brugsforeningen. På billedet ses fra venstre, Viggo Nielsen, forretter, Uddeler Nielsen, Fru Marie Nielsen, Chr. Petersen, landpostbud, Chr. Jensen, væver, P. Brandi, Pakmester Mortensen, Pedel Søren Madsen, Zacho Børresen, forretter.

Læs også

Vinteren 1922

Hvis nogen skulle havde glemt hvad det vil sige at have rigtig vinter, så kommer …

Anholt Havn

Her kommer lige endnu et Anholt postkort. Denne gang er motivet et kig ud over …

“Hultenborg” Anholt Havn

Dagens post bragte min sidste nyerhvervelse til min postkortsamling.Denne gang var det et dejligt postkort …

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Vi bruger primært cookies til trafikmåling, log ind og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies