Købmand og Farvehandler J. Pedersen

Da jeg for et par år siden erhvervede mig og senere viste postkortet med Farvehandler Jeppe Pedersen stående i døren til sin farvehandel i Lillegade 26, vidste jer allerede på det tidspunkt, at han også ejede og drev købmandsbutikken, der i samme ejendom var nabo til farvehandlen.

Postkortet der viser Jeppe Pedersens Farvehandel

Da jeg i går var til postkortets dag i Kolding, havde jeg svært ved at skjule min begejstring, da jeg sammen med flere andre postkort som blev dagens høst, fandt postkortet den viser begge Jeppe Pedersens forretninger i ejendommen Lillegade 26.

Lillegade 26 med både Jeppe Pedersens købmands -og farvehandel. Bemærk også den fine gamle cykel der er placeret op af muren. Postkortet er fra 1911.

Senere vil jeg vise flere postkort fra dagens høst.

Hele ejendommen er der senest husede Installatør Søren Jensen er i dag lavet om til beboelse.

Læs også

Seneste nyerhvervelse til mit Anholt eksponat

Det er godt at have gode venner, også når man samler Posthistorie.For nyligt har jeg …

Aarhusvej som den så ud i 1911

Et andet af postkortene fra postkortets dag i lørdag er dette der viser Aarhusvej set …

Kan man næste ønske sig mere?

Har netop erhvervet dette postkort, hvor billedsiden viser Gjerrild Station, og når man vender postkortet, …

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Vi bruger primært cookies til trafikmåling, log ind og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies