Øst siden af Grenaa Torv ca. år 1910

Denne gang er det tre postkort med østsiden af Grenaa Torv fra omkring år 1910.

Mikkelsen Restauration, Torvet 9 ca. år Den første som drev beværtning fra adressen var Christian Pedersen Hornslet. I 1864 overtog Ove Mikkelsen ejendommen og beværtningen og senere dennes søn Carl Mikkelsen, som drev beværtningen til 1912. Ejendommen blev i 1934 overtager af glarmester Chr. Petersen.
Tryk: Lystryk. Udgiver: F. C. Madsen, Eneret, Aarhus. Fotograf: Ukendt.
(ikke postbehandlet)

Torvet 11 – 13 ca. år 1910, Hotel Skandinavien og Svendsens bageri og Afholdshotel og senere kom Andelsbanken i nr. 13, bag statuen af Frederik den syvende ses Mikkelsen Restauration, Torvet 9. Hotel Skandinavien får i 916 bygget er ekstra bindingsværk etage med kviste ovenpå.
Tryk: Lystryk Udgiver: F. C. Madsen, Eneret, Aarhus. Fotograf: Ukendt. (postbehandlet 14.03.1913)

Torvet 15 „Valhalla“ (lidt tilbage trukket), gæstgiveri og i en del år hjemsted for „De Danske Våbenbrødre“, den selskabelige forening „Handels- og Kontoristforeningen“ havde også lokaler her. I torvet 17 var P. Andersens gæstgiveri og i nr. 19 urmager Vester. Torvet 15 og 17 er nu revet ned og
der er opført en ny ejendom som rummer og ejes af Danske Bank.
Tryk: Lystryk Udgiver: Carl Stender for Vilhelm Hansens Boghandel, Grenaa. Eneret 42605. Foto: Vilhelm Hansen, Grenaa (ikke postbehandlet)

Læs også

Kongelig Tjeneste pr. Stafett fra Lyngby

Her er igen et brev med tilknytning til krigen 1864 Stafettebrev sendt fra Lyngby til …

Kongelig Tjenestebrev sendt under 1864 krigen

Denne gang viser jeg et “Kongelig Tjenestebrev” der er sendt fra Herredskontoret i Grenaa til …

Så skal vi desværre til det igen.

I dag tikkede den sørgelige nyhed ind, om at vi nu igen har mistet en …

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Vi bruger primært cookies til trafikmåling, log ind og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies