Kan man næste ønske sig mere?

Har netop erhvervet dette postkort, hvor billedsiden viser Gjerrild Station, og når man vender postkortet, kan man se at det minsandten ikke kun viser Gjerrild Station, men at det også er afsendt fra Gjerrild.
Men ikke nok med at det både viser Gjerrild Station og er afsendt fra Gjerrild, så for at gøre det hele fuldendt er brevkortet også blevet postbehandlet i toget på strækningen Gjerrild og Ryomgård, og er her blevet afstemplet med jernbanebureaustemplet Ryomgaard – Gjerrild den 14.9.13. T-6.

Ja men hvilken lyksalighed, kan man da virkelig ønske sig mere af et gammelt postkort.
Nu har jeg så bare problemet med, hvor skal jeg indplacere postkortet. Skal det sidde i min postkortsamling, i min posthistoriske samling eller i min samling med jernbanestrækningen Grenaa – Gjerrild – Ryomgård.
Ja, kom så ikke og sige at det ikke er fyldt med problemer at samle postkort/Posthistorie.

af Erik Sørensen

Læs også

Så skal vi desværre til det igen.

I dag tikkede den sørgelige nyhed ind, om at vi nu igen har mistet en …

Vidste du at man kunne komme i fængsel hvis ens barn forsømte skolen?

Hvis ikke, så læs engang indholdet af dette brev der er sendt fra Gjerrild Hemmed …

Seneste nyerhvervelse til mit Anholt eksponat

Det er godt at have gode venner, også når man samler Posthistorie.For nyligt har jeg …

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Vi bruger primært cookies til trafikmåling, log ind og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies