Julekort eller er det et sommerkort fra 1950erne

Det med at manipulere med billederne, det er ikke noget der er kommet sammen med Adobe Photoshop, det kunne man også godt i 1955 hvor dette julekort, med motiv fra købmandsgården Søndergade 1, Grenaa (Djurslands Museum), er sendt
Ved et nøjere studium af de to postkort, kan man se at det er nøjagtig det samme foto der er brugt til begge postkort, og at julekortet blot har fået tilført lidt kunstig sne.
Cyklerne op af muren står nøjagtig samme sted, på begge postkort, det er de samme vinduer der står åbne, have møblerne står helt ens og skyggerne på taget er også ens, blot for at nævne nogle af de ting der afsløre ”svindlen”.
Den eneste forskel er, at at motivet på julekortet, er blevet beståret i venstre side.

Læs også

Vinteren 1922

Hvis nogen skulle havde glemt hvad det vil sige at have rigtig vinter, så kommer …

Anholt Havn

Her kommer lige endnu et Anholt postkort. Denne gang er motivet et kig ud over …

“Hultenborg” Anholt Havn

Dagens post bragte min sidste nyerhvervelse til min postkortsamling.Denne gang var det et dejligt postkort …

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Vi bruger primært cookies til trafikmåling, log ind og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies