Søndergade 9

Denne gang er det viste postkort fra Grenaa Egnsarkivs samling, og beskrivelsen er skrevet af Jens Anker Nielsen (grundlægger af Grenaa Egnsarkiv)

Søndergade 9.
Søndergade 9 efter ombygning. tilhørte omkring 1920 gartner Jens Andersen, senere nevøen Otto Andersen, der kaldte forretningen ” Grenaa Blomstergartneri”. Jens Andersen ses på billedet sammen med en af sine drenge, sikkert senere isenkræmmer Rex Andersen. Ejendommen med gartnerijorder bagved solgtes til Andreas Jacobsen, der havde forretning med landbrugsmaskiner og automobiler i nabohuset, nr. 7.
Til højre ses gavlen af Søndergade 11 ( Farvergården, der en gang var museum og senere ejet af læge Løw)

Sådan så bygningen Søndergade 9 ud for et par år siden klik her

Læs også

Vinteren 1922

Hvis nogen skulle havde glemt hvad det vil sige at have rigtig vinter, så kommer …

Anholt Havn

Her kommer lige endnu et Anholt postkort. Denne gang er motivet et kig ud over …

“Hultenborg” Anholt Havn

Dagens post bragte min sidste nyerhvervelse til min postkortsamling.Denne gang var det et dejligt postkort …

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Vi bruger primært cookies til trafikmåling, log ind og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies