“Remitteres tjenstligst”

Et almindelig 5 øre brevkort brugt ikke mindre end to gange som tjenestebrevkort.
Brevkortet der omhandler en “Extra Ordinær Indkaldelsesordre”, er først sendt fra “By og Herredskontoret i Grenaa” til “By og Herredskontoret i Skive” den 24. januar 1890, hvor det er ankomststemplet 25. januar.  I Skive er brev kortet med påtegningen ” Remitteres tjenstligst” (returneres tjenstligst) sendt tilbage til “By og Herredskontoret i Grenaa”.  Brev kortet er på forsiden stemplet “By og Herredskontoret i Skive 28/1 . 90”.

Læs også

Hvad man kan få ud af et brev til lille “Anna”

Det viste brev der er sendt til Frk. Anna Petersen adr. Postføre Petersen, Havnevejen Grenaa …

Ungskuet i Grenaa i 1906.

Foreningen af Jyske Landboforeningers ungskue blev i 1906 afholdt i Grenaa og de her viste …

Søndergade og Sønder Bro

Denne gang viser jeg nogle postkort med Søndergade omkring Sønderbro Sønderbro hvor Søndergade slutter ca. …

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Vi bruger primært cookies til trafikmåling, log ind og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies