“Remitteres tjenstligst”

Et almindelig 5 øre brevkort brugt ikke mindre end to gange som tjenestebrevkort.
Brevkortet der omhandler en “Extra Ordinær Indkaldelsesordre”, er først sendt fra “By og Herredskontoret i Grenaa” til “By og Herredskontoret i Skive” den 24. januar 1890, hvor det er ankomststemplet 25. januar.  I Skive er brev kortet med påtegningen ” Remitteres tjenstligst” (returneres tjenstligst) sendt tilbage til “By og Herredskontoret i Grenaa”.  Brev kortet er på forsiden stemplet “By og Herredskontoret i Skive 28/1 . 90”.

Læs også

Så skal vi desværre til det igen.

I dag tikkede den sørgelige nyhed ind, om at vi nu igen har mistet en …

Vidste du at man kunne komme i fængsel hvis ens barn forsømte skolen?

Hvis ikke, så læs engang indholdet af dette brev der er sendt fra Gjerrild Hemmed …

Seneste nyerhvervelse til mit Anholt eksponat

Det er godt at have gode venner, også når man samler Posthistorie.For nyligt har jeg …

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Vi bruger primært cookies til trafikmåling, log ind og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies