“Remitteres tjenstligst”

Et almindelig 5 øre brevkort brugt ikke mindre end to gange som tjenestebrevkort.
Brevkortet der omhandler en “Extra Ordinær Indkaldelsesordre”, er først sendt fra “By og Herredskontoret i Grenaa” til “By og Herredskontoret i Skive” den 24. januar 1890, hvor det er ankomststemplet 25. januar.  I Skive er brev kortet med påtegningen ” Remitteres tjenstligst” (returneres tjenstligst) sendt tilbage til “By og Herredskontoret i Grenaa”.  Brev kortet er på forsiden stemplet “By og Herredskontoret i Skive 28/1 . 90”.

Læs også

Den store brand i Købmand Edv. Hansen købmandsgård Storegade 1, Grenaa

I disse dage er det 104 år siden den store brand i Storegade 1 Købmand …

Opdatering

Så har jeg igen opdateret min database med over 200 søgninger på filatelistiske bøger og …

Peder Tolboes ejendom Storegade 44

Denne gang er det Peder Tolboes ejendom Storegade 44 jeg viser her på siden.Peder Tolboe …

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Vi bruger primært cookies til trafikmåling, log ind og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies