“Remitteres tjenstligst”

Et almindelig 5 øre brevkort brugt ikke mindre end to gange som tjenestebrevkort.
Brevkortet der omhandler en “Extra Ordinær Indkaldelsesordre”, er først sendt fra “By og Herredskontoret i Grenaa” til “By og Herredskontoret i Skive” den 24. januar 1890, hvor det er ankomststemplet 25. januar.  I Skive er brev kortet med påtegningen ” Remitteres tjenstligst” (returneres tjenstligst) sendt tilbage til “By og Herredskontoret i Grenaa”.  Brev kortet er på forsiden stemplet “By og Herredskontoret i Skive 28/1 . 90”.

Læs også

Anholt Havn

Her kommer lige endnu et Anholt postkort. Denne gang er motivet et kig ud over …

“Hultenborg” Anholt Havn

Dagens post bragte min sidste nyerhvervelse til min postkortsamling.Denne gang var det et dejligt postkort …

Bureaukrati er ikke en ny opfindelse.

I en tid hvor der tales meget om bureaukrati og for mange regler om registrering …

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Vi bruger primært cookies til trafikmåling, log ind og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies