Aarhus Frimærkeklub

Onsdag den 18. marts 2015 havde jeg den store fornøjelsen af at gæste Aarhus Frimærkeklub.
Anledningen var at jeg var inviteret til at holde foredrag om “Grenaa’s Posthistorie”.
Det var for mig en stor fornøjelse at få lov til at fortælle om min store interesse “Grenaa’s Posthistorie”, og glæden blev kun endnu større ved at opleve, at de medlemmer der var mødt op den pågældende aften, viste stor interesse for at høre hvad jeg kunne fortælle om “Grenaa’s Posthistorie”.
Det var en meget hyggelig aften, hvor der både under og efter foredraget var stor spørgelyst og nogle gode diskussioner.
Jeg glæder mig allerede til, at jeg skal besøge Aarhus klubben igen til efteråret.
Mange tak til Aarhus Frimærkeklub for en rigtig hyggelig aften.

Læs mere her.

 

Læs også

Hvad man kan få ud af et brev til lille “Anna”

Det viste brev der er sendt til Frk. Anna Petersen adr. Postføre Petersen, Havnevejen Grenaa …

Ungskuet i Grenaa i 1906.

Foreningen af Jyske Landboforeningers ungskue blev i 1906 afholdt i Grenaa og de her viste …

Søndergade og Sønder Bro

Denne gang viser jeg nogle postkort med Søndergade omkring Sønderbro Sønderbro hvor Søndergade slutter ca. …

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Vi bruger primært cookies til trafikmåling, log ind og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies