Aarhus Frimærkeklub

Onsdag den 18. marts 2015 havde jeg den store fornøjelsen af at gæste Aarhus Frimærkeklub.
Anledningen var at jeg var inviteret til at holde foredrag om “Grenaa’s Posthistorie”.
Det var for mig en stor fornøjelse at få lov til at fortælle om min store interesse “Grenaa’s Posthistorie”, og glæden blev kun endnu større ved at opleve, at de medlemmer der var mødt op den pågældende aften, viste stor interesse for at høre hvad jeg kunne fortælle om “Grenaa’s Posthistorie”.
Det var en meget hyggelig aften, hvor der både under og efter foredraget var stor spørgelyst og nogle gode diskussioner.
Jeg glæder mig allerede til, at jeg skal besøge Aarhus klubben igen til efteråret.
Mange tak til Aarhus Frimærkeklub for en rigtig hyggelig aften.

Læs mere her.

 

Læs også

Kongelig Tjeneste pr. Stafett fra Lyngby

Her er igen et brev med tilknytning til krigen 1864 Stafettebrev sendt fra Lyngby til …

Kongelig Tjenestebrev sendt under 1864 krigen

Denne gang viser jeg et “Kongelig Tjenestebrev” der er sendt fra Herredskontoret i Grenaa til …

Så skal vi desværre til det igen.

I dag tikkede den sørgelige nyhed ind, om at vi nu igen har mistet en …

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Vi bruger primært cookies til trafikmåling, log ind og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies