Mindeord

Mindeord for Jørgen N. Møller som ikke er her mere. Jørgen tabte kampen mod sygdommen, mandag den 2. marts og er nu på vej mod nye filatelistiske venner. Jørgen vil vi huske som én der altid var tilstede, hjælpsom og meget omhyggelig med sit arbejde. Ja, vi kan endda kalde ham perfektionist på en meget positiv måde, for at opnå det absolut bedste resultat.

Jørgen lærte jeg at kende som medlem af Hornslet Frimærke Klub, og senere da tiden tillod det, så var Jørgen meget aktiv i bestyrelsen som redaktør og kasserer.

Djurslands Filatelistiske Højskole, hvor Jørgen som kursist sugede viden til sig, men han holdt sig heller ikke tilbage for at videregive sin viden og erfaring. Jørgen skulle holde foredrag på højskolen 11. april 2015 om sin samling ”Elektriciteten”, som han udstillede flere gange med succes. Denne samling viste også noget om Jørgens kompetencer indenfor området, hvilket ingen var i tvivl om.

Jørgen var også hurtig til at tilbyde Djurslands Filatelistiske Bibliotek sin og Gittes assistance, da vi afholdte frimærkeudstillingen DJURS 2013 både som Sekretær og redaktør af vores 64-siders udstillingskatalog.

Under vores samarbejde med udstillingen oplevede vi også, at Jørgen var en rigtig fighter. Deri lå hans styrke, hans overskud, hans livslyst, energi og hans mod til at være sammen med andre til det sidste. Vi havde fornøjelse at være sammen med Jørgen til højskolens julefrokost 6. december, hvorefter han meddelte at han ikke kom mere.

Vi tænker også i denne stund på Gitte og familien.
Æret være Jørgens minde.

Djurslands Filatelistiske Højskole

Hans Urbak

Logo bedst 2 kopi

Læs også

Den store brand i Købmand Edv. Hansen købmandsgård Storegade 1, Grenaa

I disse dage er det 104 år siden den store brand i Storegade 1 Købmand …

Opdatering

Så har jeg igen opdateret min database med over 200 søgninger på filatelistiske bøger og …

Peder Tolboes ejendom Storegade 44

Denne gang er det Peder Tolboes ejendom Storegade 44 jeg viser her på siden.Peder Tolboe …

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Vi bruger primært cookies til trafikmåling, log ind og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies