Bruun Rasmussen overtager Thomas Høiland

Bruun Rasmussen overtager aktiviteterne hos Thomas Høiland
 

Bruun Rasmussen Kunstauktioner overtager pr. 1. januar 2011 alle aktiviteter i Thomas Høiland Auktioner, der i flere årtier har været den største aktør på auktionsmarkedet indenfor frimærker og mønter.

”Med overtagelsen af aktiviteterne i Thomas Høiland Auktioner samles fælles kræfter og kompetence nu under samme tag. Hensigten er at skabe en større fælles platform for køb og salg af mønter og frimærker, der kan tage kampen op på det internationale auktionsmarked for de klassiske samlerobjekter”, udtaler administrerende direktør Claus Poulsen fra Bruun Rasmussen Kunstauktioner.

Med overtagelsen følger tidligere administrerende direktør Thomas Høiland, der bliver ansat som leder af Bruun Rasmussen frimærke- og møntafdeling. Han får følgeskab af en række medarbejdere, der bliver en del af Bruun Rasmussens hold af engagerede frimærke- og mønteksperter.

Thomas Høiland er velkendt på auktionsmarkedet. Han kunne dette efterår fejre sit 30 års jubilæum i frimærkebranchen, da han i 1980 startede sin første selvstændige frimærkehandel i København. Siden 1991 har Thomas Høiland afholdt offentlige auktioner over frimærker og mønter. Hans auktionshus var i en periode det største indenfor frimærker og mønter i Skandinavien og blandt de 10 største på verdensplan.

I løbet af 2011 vil Bruun Rasmussen intensivere frekvensen og volumen på net-auktionerne over mønter og frimærker. Det har den fordel for sælgerne, at tiden mellem indlevering og afregning gøres kort. Køberne har den fordel, at de konstant kan følge prisudviklingen på markedet og altid har mulighed for at lægge et bud på frimærker og mønter.

Som et led i den øgede aktivitet vil Bruun Rasmussen fremover tilbyde fire årlige traditionelle auktioner over mønter og frimærker – to af hver. Det er fortsat kun de absolutte rariteter og topkvaliteter, der finder vej til podiet på de traditionelle auktioner, hvor elfenbenshammeren svinges.  

Læs også

Den store brand i Købmand Edv. Hansen købmandsgård Storegade 1, Grenaa

I disse dage er det 104 år siden den store brand i Storegade 1 Købmand …

Opdatering

Så har jeg igen opdateret min database med over 200 søgninger på filatelistiske bøger og …

Peder Tolboes ejendom Storegade 44

Denne gang er det Peder Tolboes ejendom Storegade 44 jeg viser her på siden.Peder Tolboe …

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Vi bruger primært cookies til trafikmåling, log ind og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies