Kan man næste ønske sig mere?

Har netop erhvervet dette postkort, hvor billedsiden viser Gjerrild Station, og når man vender postkortet, kan man se at det minsandten ikke kun viser Gjerrild Station, men at det også er afsendt fra Gjerrild.
Men ikke nok med at det både viser Gjerrild Station og er afsendt fra Gjerrild, så for at gøre det hele fuldendt er brevkortet også blevet postbehandlet i toget på strækningen Gjerrild og Ryomgård, og er her blevet afstemplet med jernbanebureaustemplet Ryomgaard – Gjerrild den 14.9.13. T-6.

Ja men hvilken lyksalighed, kan man da virkelig ønske sig mere af et gammelt postkort.
Nu har jeg så bare problemet med, hvor skal jeg indplacere postkortet. Skal det sidde i min postkortsamling, i min posthistoriske samling eller i min samling med jernbanestrækningen Grenaa – Gjerrild – Ryomgård.
Ja, kom så ikke og sige at det ikke er fyldt med problemer at samle postkort/Posthistorie.

af Erik Sørensen

Læs også

Kongelig Tjeneste pr. Stafett fra Lyngby

Her er igen et brev med tilknytning til krigen 1864 Stafettebrev sendt fra Lyngby til …

Kongelig Tjenestebrev sendt under 1864 krigen

Denne gang viser jeg et “Kongelig Tjenestebrev” der er sendt fra Herredskontoret i Grenaa til …

Så skal vi desværre til det igen.

I dag tikkede den sørgelige nyhed ind, om at vi nu igen har mistet en …

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Vi bruger primært cookies til trafikmåling, log ind og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies