Ungskuet i Grenaa i 1906.

Foreningen af Jyske Landboforeningers ungskue blev i 1906 afholdt i Grenaa og de her viste postkort er derfra.

Områder omkring sygehuskvarteret vest for Baunehøj, dannede 13-15. juli 1906 rammen om en af datidens største publikums begivenheder i Grenaa. Begivenheden var Ungskuet som blev afholdt af ”Foreningen af Jyske Landboforeninger”. Her ses indgangsportalen til Ungskue pladsen.
Tryk: Rastetryk. Udgiver: Vilhelm Hansens Boghl. Grenaa. Eneret. Fotograf: Vilhelm Hansen, Grenaa.

Posthusets kiosk på ungskuet. Personerne på postkortet er fra venstre: 2. postkontorist frk. Meta Petersen, 4.postekspedient Jensen, 5. postbud Hansen, 6.postbud Jørgensen, 7. postbud Højfeldt, overpostbud Møller.
Tryk: Lystryk. Udgiver: Hellemann Nielsen, Grenaa. Fotograf: Ukendt.

Her er nogle af Ungskuets prominente gæster blevet foreviget foran Ungskuets aviskiosk ses her bl.a., fra venstre i lys jakke Mr. Benzon, Fru. Brokmann, sagfører Andersen, dyrlæge Poulsen, fru dyrlæge Dyekjær og fru. Læge Ilsøe.
Tryk: Lystryk. Udgiver: Hellemann Nielsen, Grenaa. Fotograf: Ukendt.

Her ses samme motiv som på kortet ovenover. Men her har postkortet efterfølgende fået påtrykt en tekst, og er brugt som reklame for det lokale GRENAA– ØLLET.
Tryk: Lystryk. Udgiver: Hellemann Nielsen, Grenaa. Fotograf: Ukendt.

Læs også

Kongelig Tjeneste pr. Stafett fra Lyngby

Her er igen et brev med tilknytning til krigen 1864 Stafettebrev sendt fra Lyngby til …

Kongelig Tjenestebrev sendt under 1864 krigen

Denne gang viser jeg et “Kongelig Tjenestebrev” der er sendt fra Herredskontoret i Grenaa til …

Så skal vi desværre til det igen.

I dag tikkede den sørgelige nyhed ind, om at vi nu igen har mistet en …

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Vi bruger primært cookies til trafikmåling, log ind og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies