Julekort eller er det et sommerkort fra 1950erne

Det med at manipulere med billederne, det er ikke noget der er kommet sammen med Adobe Photoshop, det kunne man også godt i 1955 hvor dette julekort, med motiv fra købmandsgården Søndergade 1, Grenaa (Djurslands Museum), er sendt
Ved et nøjere studium af de to postkort, kan man se at det er nøjagtig det samme foto der er brugt til begge postkort, og at julekortet blot har fået tilført lidt kunstig sne.
Cyklerne op af muren står nøjagtig samme sted, på begge postkort, det er de samme vinduer der står åbne, have møblerne står helt ens og skyggerne på taget er også ens, blot for at nævne nogle af de ting der afsløre ”svindlen”.
Den eneste forskel er, at at motivet på julekortet, er blevet beståret i venstre side.

Læs også

Vidste du at man kunne komme i fængsel hvis ens barn forsømte skolen?

Hvis ikke, så læs engang indholdet af dette brev der er sendt fra Gjerrild Hemmed …

Seneste nyerhvervelse til mit Anholt eksponat

Det er godt at have gode venner, også når man samler Posthistorie.For nyligt har jeg …

Aarhusvej som den så ud i 1911

Et andet af postkortene fra postkortets dag i lørdag er dette der viser Aarhusvej set …

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Vi bruger primært cookies til trafikmåling, log ind og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies