Aarhus Frimærkeklub

Onsdag den 18. marts 2015 havde jeg den store fornøjelsen af at gæste Aarhus Frimærkeklub.
Anledningen var at jeg var inviteret til at holde foredrag om “Grenaa’s Posthistorie”.
Det var for mig en stor fornøjelse at få lov til at fortælle om min store interesse “Grenaa’s Posthistorie”, og glæden blev kun endnu større ved at opleve, at de medlemmer der var mødt op den pågældende aften, viste stor interesse for at høre hvad jeg kunne fortælle om “Grenaa’s Posthistorie”.
Det var en meget hyggelig aften, hvor der både under og efter foredraget var stor spørgelyst og nogle gode diskussioner.
Jeg glæder mig allerede til, at jeg skal besøge Aarhus klubben igen til efteråret.
Mange tak til Aarhus Frimærkeklub for en rigtig hyggelig aften.

Læs mere her.

 

Læs også

Vidste du at man kunne komme i fængsel hvis ens barn forsømte skolen?

Hvis ikke, så læs engang indholdet af dette brev der er sendt fra Gjerrild Hemmed …

Seneste nyerhvervelse til mit Anholt eksponat

Det er godt at have gode venner, også når man samler Posthistorie.For nyligt har jeg …

Aarhusvej som den så ud i 1911

Et andet af postkortene fra postkortets dag i lørdag er dette der viser Aarhusvej set …

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Vi bruger primært cookies til trafikmåling, log ind og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies