Facebook

 

Copyright © All Rights Reserved – Erik Sørensen
På grund af det faktum, at Facebook har valgt at inddrage software, der giver mulighed for tyveri af mine personlige oplysninger pr. 28. November 2014 som svar på de nye retningslinjer for Facebook, i henhold til artikel L.111, 112 og 113 af koden for intellektuel ejendomsret, erklærer jeg, at mine rettigheder er knyttet til alle mine personlige datategninger, malerier, billeder, tekster osv.. offentliggjort på min profil.

For kommerciel anvendelse af ovenstående er min skriftlige samtykke påkrævet på ALLE tidspunkter. Jf. denne erklæring, henvises jeg således til, at alle besøgende på min Facebook-profil: både offentlige såvel den private-del (hvor venskab kræves), så vil det være strengt forbudt at videregive, kopiere, distribuere, udsende eller foretage enhver handling mod mig/omkring mig på grundlag af denne/min profil og-eller dens indhold.
De aktioner, der er nævnt ovenfor gælder også for medarbejdere, studerende, ansatte og eller andet personale under ledelse af Facebook.
Indholdet af min profil indeholder private oplysninger. Overtrædelse af mit privatliv straffes ved lov (UCC 1-308 1-308 1-103 og Rom-statutten).

 

Facebook er nu en åben kapital enhed. Alle medlemmer inviteres til at sende en meddelelse af denne art, eller hvis du foretrækker, kan du kopiere og indsætte denne version. Hvis du ikke har offentliggjort denne redegørelse mindst én gang, tillader du stiltiende brug af elementer som dine fotos samt oplysningerne i profilen opdatering!

 

copyright-2

Læs også

Rutebilpakke

Jeg mangler hjælp til disse 2 følgebreve til en “Rutebilpakke”, afsendt fra Ørum Djurs (fremgår …

Kongelig Tjeneste pr. Stafett fra Lyngby

Her er igen et brev med tilknytning til krigen 1864 Stafettebrev sendt fra Lyngby til …

Kongelig Tjenestebrev sendt under 1864 krigen

Denne gang viser jeg et “Kongelig Tjenestebrev” der er sendt fra Herredskontoret i Grenaa til …

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Vi bruger primært cookies til trafikmåling, log ind og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies