Byttedag i Grenaa

Bytte  Bytte  Bytte

 Frimærker og mønter

Søndag d. 21. septemberafholder Grenaa og Omegns Frimærkeklub og Djurslands Møntforening den årlige byttedag i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa. Dørene åbnes kl. 10.00 og der lukkes kl. 15.00. Den store sal, også kaldet ”Store og lille Momme” er fyldt med frimærker, postkort og mønter. Aldrig har så mange handlere og kræmmere anmeldt deres besøg til ”BYTTEDAGEN I GRENAA”. Der er således rigtig gode muligheder for at bytte noget af det man har for meget af, til noget man mangler, eller måske købe et eksemplar af noget lidt sjældnere, som man mangler og har ønsket sig længe.

Hvis sulten og tørsten melder sig, har Kulturhusets Café åben og tilbyder mange gode ting til rimelige priser. Det kan jo være det er her ved caféens små borde, du skal vise dine venner det sidste nye røverkøb.

VELKOMMEN TIL BYTTEDAG I GRENAA

 

nyt

 

 

Læs også

Vinteren 1922

Hvis nogen skulle havde glemt hvad det vil sige at have rigtig vinter, så kommer …

Anholt Havn

Her kommer lige endnu et Anholt postkort. Denne gang er motivet et kig ud over …

“Hultenborg” Anholt Havn

Dagens post bragte min sidste nyerhvervelse til min postkortsamling.Denne gang var det et dejligt postkort …

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Vi bruger primært cookies til trafikmåling, log ind og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies