Byttedag i Grenaa

Bytte  Bytte  Bytte

 Frimærker og mønter

Søndag d. 21. septemberafholder Grenaa og Omegns Frimærkeklub og Djurslands Møntforening den årlige byttedag i Kulturhuset Pavillonen i Grenaa. Dørene åbnes kl. 10.00 og der lukkes kl. 15.00. Den store sal, også kaldet ”Store og lille Momme” er fyldt med frimærker, postkort og mønter. Aldrig har så mange handlere og kræmmere anmeldt deres besøg til ”BYTTEDAGEN I GRENAA”. Der er således rigtig gode muligheder for at bytte noget af det man har for meget af, til noget man mangler, eller måske købe et eksemplar af noget lidt sjældnere, som man mangler og har ønsket sig længe.

Hvis sulten og tørsten melder sig, har Kulturhusets Café åben og tilbyder mange gode ting til rimelige priser. Det kan jo være det er her ved caféens små borde, du skal vise dine venner det sidste nye røverkøb.

VELKOMMEN TIL BYTTEDAG I GRENAA

 

nyt

 

 

Læs også

Den store brand i Købmand Edv. Hansen købmandsgård Storegade 1, Grenaa

I disse dage er det 104 år siden den store brand i Storegade 1 Købmand …

Opdatering

Så har jeg igen opdateret min database med over 200 søgninger på filatelistiske bøger og …

Peder Tolboes ejendom Storegade 44

Denne gang er det Peder Tolboes ejendom Storegade 44 jeg viser her på siden.Peder Tolboe …

COOKIE & PRIVATLIVSPOLITIK

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere og giver info om, hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Vi bruger primært cookies til trafikmåling, log ind og optimering af sidens indhold. Hvis du klikker videre på siden, accepterer du vores brug af cookies